Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık ciğerin yeğleme edilir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Adida en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kasılmalar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Binalarda mukannen standartlarda yer alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size olgun verecektir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın direnci: Müstacel çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emniyetli tahliyesini sağlamalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 akort Yangın Çıkış Kapısı sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip başlamak; dayanıklı, estetik kapılara en tatminkâr fiyatlarla sahip olmak kucakin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden anlık veri alabilirsiniz.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya evgin bir hâlet anında insanoğluın yavaş bir itmesi ile içeriden dışarıya haklı açılmaktadır.

Dünya üzerinde yangın konusunda; konutlar da dahil sürdürmek üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması zorunlu evetğundan en yaygın standartlardan birisi BS doğrusu İngiliz Standardıdır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre dikilmek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına niye olan esinti rahatışını keser ve insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar.

Report this wiki page